dEP de Sfeerontwerpers
Advertorial

Met licht, beeld en geluid interieur tot leven brengen

dEP de Sfeerontwerpers is een ontwerpbureau gespecialiseerd in licht, beeld, geluid en elektrotechniek. Met ruim 35 jaar ervaring voorziet dEP menig horecaonderneming van de juist sfeer. Door toepassing van licht, beeld en geluid brengt het bedrijf een ruimte en het interieur tot leven.

dEP de Sfeerontwerpers

Van A tot Z opleveren

Licht-, beeld en/of geluidsontwerpen van dEP de Sfeerontwerpers zijn altijd exclusief en op maat gemaakt. Het bedrijf levert projecten van A tot Z op (ontwerp, elektra, engineering en montage). Hierdoor wordt de garantie geboden dat het gemaakte ontwerp feilloos tot leven wordt gebracht en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Voor het realiseren of restylen van een horecazaak is het essentieel om vanaf het begin betrokken te worden bij het bouwproces. Op deze manier kan dEP de Sfeerontwerpers naast het creatief ontwerp, meedenken over het complete elektrotechnische plan en zo het pand voorzien van de juiste bekabeling en aansluitingen. Denk hierbij aan de elektrotechnische voorzieningen voor het licht en geluid, maar zeker ook voor de bar, keuken, luchtbehandeling etc.

dEP de Sfeerontwerpers

Wanneer de wensen van de opdrachtgever zijn geïnventariseerd wordt er begonnen met het ontwerpen van het licht- en geluidsplan en het engineeren van het E-plan. Er wordt een compleet plan met ontwerptekeningen, plattegronden en blokschema’s waarmee de monteurs aan de slag kunnen geleverd. Het bedrijf heeft een vast team van ontwerpers, engineers, E-installateurs en monteurs in dienst. Het is die ervaring die zich vertaald naar een efficiënt en hoogwaardig bouwproces.

Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op via 0182 – 633 011 of info@dep-nederland.nl. Bekijk hier de website van dEP de Sfeerontwerpers.